TaksimBet PeP İle Yatırım – PeP Yatırımlarına Özel Çevrimsiz Bonus

TaksimBet PeP İle Yatırım
taksimbet pep ile yatirim 4

TaksimBet PeP İle Yatırım

TaksimBet sektörün en iyilerinden olmak adına kullanıcılarına en iyi fırsatları sunmaya gayret etmektedir. Bunların başında da bonus kampanyaları ile ödeme sistemleri gelmektedir. Her ne kadar hızlı ve kolay yöntemlere bünyesinde yer vermeye çalışsa da zamanın bir gereği olarak ödeme yöntemleri değişebilmektedir. Bunun neticesinde de yatırım ve çekimde kullandığınız metodlar güncellenebilmektedir. TaksimBet yatırım yöntemlerine bir yenisini ekleyerek PeP ile sizleri tanıştırmaktadır. PeP, TCMB denetimindeki bir elektronik para şirketi olmaktadır. Buna istinaden güvenle işlem sağlayabileceğiniz bir yapısı olduğunu söyleyebiliriz. Ek olarak PeP visa kartı alabilir, yurtiçi ve yurt dışı para transferi yapabilir, döviz işlemleri ve fatura ödemelerinizi gerçekleştirebilirsiniz. TaksimBet giriş üzerinden yatırım sayfanızda görüntüleyebileceğiniz PeP yöntemi düşük limitlere de sahiptir. Bu da size yatırım işlemlerinde tercih edilmesi için ayrıcalık yaratmaktadır. PeP hesabı oluşturmak da ücretsizdir. Bireysel olarak oluşturacağınız hesabınızda sizden TC kimlik numaranız, ad soyad, doğum tarihi, cep telefonu gibi bilgiler istenebilecektir. Bunlar MASAK tebliği gereğince yapılmaktadır.

PEP hesabınıza giriş yaptığınızda ise ara yüzünün oldukça kullanışlı ve basit olarak tasarlandığını görebilirsiniz. TaksimBet PeP ile yatırım için ilk olarak bu hesaba para aktarmanız gerekmektedir. PEP’in para transferi özelliği de tam bu noktada devreye girmektedir. PeP hesabınızdaki Para yükle seçeneğine tıklayarak para aktarımı yapabilirsiniz. Para yüklemede kullanabileceğiniz kanallar bir banka hesabı ya da kredi kartı/hesap kartı olabilir. Yüklemenizi hızlıca tamamladığınızda tutarın da hemen aktarıldığını göreceksiniz.

TaksimBet PeP İle Yatırım Nasıl Yapılır ?

PeP hesabınızdaki paranın aktarımı için ise yapmanız gereken oldukça kolaydır. TaksimBet giriş üzerinden para yatırma sayfasına ve PeP yöntemine erişmelisiniz. Burada size sunulan PeP hesap numarasını kopyalayarak sayfayı kapatmadan PeP hesabınıza geçiş yapmalısınız. PeP hesabınızdaki butonlardan şu şekilde ilerlemelisiniz: para transferi > başka bir PeP hesabına. TaksimBet PeP ile yatırım işleminizin sağlanabilmesi için kopyaladığınız hesap numarasına aynı tutarı gönderim sağlamalısınız. Son olarak işleminizin tamamlanması adına TaksimBet üzerindeki yatırım sayfasına geri dönerek yatırım işlemimi tamamladım butonuna tıklamanız yeterlidir. Bu butona tıklamanız işleminizin sonuçlanması için çok önemlidir. Aksim durumda para yatırma talebiniz askıda kalabilir yani sonuçlanmayabilir. Yanlışlıkla bu butonun bulunduğu sayfayı kapatmanız halinde 7/24 canlı destek ekibinden bilgi ve yardım talebinde bulunabilirsiniz.

TaksimBet Pep Yatırım Bonusu

Bir bahis sitesinde kullanıcı memnuniyetini sağlayan en güzel özelliklerden biri de çok sayıda bonus kampanyasının bulunmasıdır. TaksimBet yeni eklenen PeP yöntemi için de hemen bir bonus kampanyası düzenlemiştir. TaksimBet giriş sayesinde bonuslar sayfasından sizin de görebileceğiniz kampanyada en az 50 TL’lik PeP yatırım işlemi yapmanız halinde % 20’si kadar bonus alabiliyorsunuz. Bu bonusun çevrimsiz olarak sunulması ise büyük bir avantajdır. Lakin bir günde maksimum 900 TL bonus alabilirsiniz. Bunu da 3 parça halinde yani 3 yatırıma özel olarak alabilirsiniz. Bu 3 yatırımdan her birinde maksimum 300 TL’ye kadar bonus sunulmaktadır.

FAQ

TL, USD, EUR, GBP hesapları açabilirsiniz.

Kendinize ait PeP hesabından işlem yapmanızı önermekteyiz. Aksi halde işleminizde sorun yaşamanız olasıdır.

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*